Keskimyöhäinen ruoka- ja teollisuusperuna. Keittolaadultaan lähinnä keskijauhoinen yleisperuna. Tasaisen alhainen sokeripitoisuus - soveltuu hyvin mm. ranskanperunatuotantoon.

Kiinteä
Jauhoinen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Aikainen
Myöhäinen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Pääasiallinen käyttö: Yleisperuna, ranskanperuna, kuorimoperuna.

Lajikkeen viljelyominaisuuksia: Uudet mukulat muodostuvat syvälle, joten istutussyvyys saa olla normaalia matalampi. Penkin muotoilu lopulliseen muotoonsa vasta taimettumisen jälkeen on eduksi. Keveillä mailla kannattaa varmistaa riittävä vedensaanti. Hyvä kolhunkestävyys. Melko pitkä itämislepo, joten hyvä varastokestävyys.

Kestävyydet: Kestää sekä keltaista että valkoista peruna-ankeroista. Immuuni perunasyövän 1-rodulle. Melko ruvenkestävä. Hyvä viruskestävyys. Rutonkestävyys keskinkertainen.

Typpilannoituksen suositeltavat määrät:
Karkeat kivennäismaat: 55-70 kg/ha
Multa- ja turvemaat: 45-55 kg/ha
Kaliumsuositus: 180-220 kg/ha

lady_anna_esittely_qr.pdf